Премини към основното съдържание

Санкалпа - Изкуството на Себе-осъществяването

Нова година е - време за равносметки и посяване на нови намерения. Много съвременни учения ни предоставят техники за сбъдване на желания и манифестиране на блага. Но дали изобилният и благословен живот е зависим от външните постижения? И колко би ни било достатъчно, за да сме удовлетворени? Или става въпрос за фундаментална вътрешна трансформация? 

“За да проявиш забележителния си потенциал не се иска планиране, а настройване.” ~Ананд Мехротра

Йогийското изкуство на настройване - Садхана и един от най-мощните инструменти в него - Санкалпа - “това, което да бъде осъществено” - са безценни помощници по пътя към Себе-осъществяването. Според древната мъдрост нашата основна задача е да се настройваме все повече и повече към изначалното измерение на чисто единно Съзнание, което е първоизточника на всичко сътворено. Това поле е безкрайно креативно, всемогъщо, всеприсъстващо, вселюбящо и всесъстрадателно. Колкото повече се превръщаме в чист канал за него, толкова повече през нас потича неговата свръхразумна организираща сила и потокът от чудеса става неспирен… 

На този семинар ще разкрием смисъла стоящ зад понятието “Санкалпа”. Ще научим техники за настройване към единното поле и как да пречистваме ценностите си и да ги привеждаме в съзвучие с него. Как да избираме съзнателно своите посвещения и да ги вграждаме надълбоко в тъканта на живота си. Как да излъчваме и проявяваме тези дълбоки  пориви на Сърцето. Да виждаме, да се радваме и да благодарим за всички чудеса, най-голямото от които е самият Живот! 

А той може да бъде благословен и изобилен само ако е изпълнен със съзнателност…

Добре дошли са всички, които се стремят към осъзнатост и вътрешно израстване! 

06 януари, събота, 09:30-12:00ч. 

Събитието ще се излъчва онлайн, през Зуум. 

Обмен: 25 лв. 

За повече информация, начини на плащане и линк за връзка: лично съобщение, имейл academyselfmastery@gmail.com или тел: 0879 606 355

Форма за записване и въпроси

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.