Премини към основното съдържание

Рейки лечебен сеанс

30-60 минути

 

Човек трябва да промени енергията си, за да промени живота си.

 

Вселенската жизнена сила - Рейки тече във всеки един от нас. Без нея не бихме съществували. Животът и здравето ни зависят от правилното циркулиране на жизнена енергия в енергийната ни система. Благодарение на Рейки сеансите тази присъща ни жизнена енергия се активира, пречиства се и се балансира. С Рейки се постигат отлични резултати както при остри състояния, така и при хронични болести, депресии, стрес, умора, намален имунитет, проблеми с кръвното налягане, заболявания на нервната система, опорно двигателния апарат и много други.

Лечебните Рейки сеанси могат да се провеждат както на място, така и от разстояние. Препоръчва се получаващият Рейки да лежи релаксирано и със затворени очи и просто да стане възприемчив и наблюдателен по време на сеанса. Може да се появят различни усещания – топлина, прохлада, мравучкане или изтръпване на определени места, общо отпускане, състояние на сънливост, изменение на емоционалното състояние. Възможно е също и да отсъстват каквито и да било усещания по време на сеанса. 

Рейки енергията е свръхразумна и всеизцеляваща и не може да навреди или да се предозира. Лечителят е воден интуитивно от Рейки, за да въздейства според нуждите на лекувания, но освен това всеки един сеанс работи за всички чакри и хармонизира цялото енергийно поле, изчиствайки блокажите и токсичните енергии.  В деня на получаването на Рейки сеанс се препоръчва лекуваният да прекара повече време в съзерцание и самонаблюдение и да увеличи приема на течности. За сериозни състояния и хронични заболявания се препоръчват серия от четири сеанса в четири последователни дни. 

Ползите от Рейки сеансите включват, но не се ограничават до:

 


Този сеанс е подходящ както за хора, които търсят алтернативни начини за лечение на здравословен проблем, така и за всеки, който би искал да се докосне до чудото на енергийното лечение и ефекта от работата с фините измерения на реалността. 

Форма за записване и въпроси

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.