Премини към основното съдържание
Господар на себе си, господар на живота си

Господар на себе си, господар на живота си

В продължение на векове йогите са изследвали вътрешния свят на човека в цялата му сложност. Те са разработили систематични практики, с които да пречистим и овладеем разпиляния ум и да се събудим за мощта и красотата на вътрешната си същност. 

В съвременното общество, базирано на материализъм, консуматорство и повърхностни ценности, се изисква кураж и отдаденост, за да може човек да скъса веригите на социо-културните обусловености и да стане осъзнат господар на своята реалност.

Само ти можеш да внесеш нужните промени в живота си, които да ти позволят да тръгнеш на пътя на себе-познанието, да изследваш вътрешния свят на дъха, ума и емоциите си. 

До кога ще отлагаш? 

Всичко започва с теб и твоята решимост да познаеш себе си отвъд повърхностното, с което си свикнал да се определяш. 

Започни редовно да практикуваш Крия, Пранаяма, Асани и медитация. 

Защо? 

Защото Криите ще събудят и повдигнат енергията ти, Пранаяма практиките ще я стабилизират, Асаните ще я заведат до всяка клетка, а медитацията ще ти даде възможността да видиш ума си отстрани и да пречистиш токсичните модели.

При искрено посвещаване тези практики могат съществено да променят светоусещането ти и начина по който се свързваш със себе си и света. 

Бъди господар на себе си. Бъди господар на живота си!

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.